Apple-finansiering, bra för plånbok och miljö

Varför lönar sig hyra av IT-utrustning? Hur ser jag till att alltid ha de senaste Apple-produkterna?

Vare sig du handlar hos oss som privatperson eller företagare hjälper vi dig med en finansieringslösning som passar din budget och dina drömmar, behov som kan förändras med tiden. För att vässa ekonomin ytterligare kan du dessutom förvandla din gamla enhet till en fräschare genom avdrag vid din återvinning.

Flexibel Apple-finansiering för företag och privatpersoner

Vårt digitala liv och vår vardag är föränderlig. För dig som privatperson kan det handla om att hålla kontakten med din nära och kära på nya sätt, eller koppla av till musik och hemmabio efter dagens hemarbete. Företag kan samtidigt behöva datorutrustning för specifika behov som plötslig dyker upp eller behöver satsa på nya Apple-produkter som bättre passar verksamhetens utveckling. Då kan våra flexibla finansieringskoncept hjälpa dig.

När du köper en produkt med en kontantinsats låser du upp ditt kapital i utrustning som tappar i värde i takt med digitaliseringen. Om du istället hyr, leasar eller väljer avbetalning av din nya Apple-produkt behöver du inte betala allt på en gång utan betalar istället en fast månadsavgift. Du slipper således att göra hela investeringen från början och binda upp kapital. Det gör att du kan göra annat för pengarna som behövs för tillfället samtidigt som du kan investera i ny teknik. Längs vägen kan du dessutom välja om du vill uppgradera till den senaste tekniken som kommit ut på marknaden för att bättre möta dina utmaningar och drömmar.

Apple-hyra och Apple-leasing för företag

Genom att hyra dina Apple-produkter betalar du en fast månadsavgift hos oss. Du kan på så sätt behålla likviditet i företaget och kan tillåta andra investeringar för att utveckla ditt bolag och dina anställda.

Du kan även leasa dina Apple-produkter till en fast månadsavgift hos oss och kan behålla kapital i bolaget. Det gör att du kan tillåta samtida investeringar som krävs för att kunna skapa tillväxt.

Våra företagsrådgivare kan hjälpa dig

Avbetalning för dig som privatperson

Genom att dela upp din betalning får du ett fast månadsbelopp att betala och hålla reda på. På det sättet kan du unna dig att exempelvis köpa de Apple-produkter du verkligen behöver men betala i den takt som passar dig. Samtidigt som du kan få pengar över till andra saker i samband med avbetalningen.

Cirkulärt ägande genom inbyten

Kanske du har gammal teknik hemma eller på kontoret som inte längre används samtidigt som du behöver en ny Apple-miljö med modernare och bättre funktioner? Då finns det fler fiffiga sätt att finansiera din investering.

Genom Recycle and Refresh, som vi kallar det, kan du lämna in och återvinna dina gamla enheter hos oss. Produkterna får nytt liv och du gör en god gärning för miljön samtidigt som du byter upp till en fräschare och modernare enheter.

När du lämnar in din gamla dator, surfplatta, mobil eller klocka värderar vi dina inbyten oavsett tillverkare. Du får sedan ett värdebevis som du kan använda för att sänka priset på nya Apple produkter som du köper i någon av våra butiker eller webbshopen.

Besök våra butiker så hjälper vi dig

Missa inte det senaste – ta del av vårt nyhetsbrev

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.