Personliga Apple-experter för ditt företag

Behöver du en effektiv och kreativ arbetsplats? Vill du att arbetet och vardagen ska bli lite enklare?

Vi erbjuder lösningar för en modern och smidig arbetsplats som hjälper ditt företag och medarbetare att växa. Våra erfarna företagsrådgivare erbjuder en mängd tjänster och hjälper dig med rätt val av produkter som passar just dina utmaningar och drömmar.

Personlig rådgivare och Apple-kontakt för ditt företag

Vare sig du ska starta eget, är en småföretagare eller verksam på ett större företag är vi här för dig. Om du ska bygga upp en helt ny arbetsmiljö, eller komplettera och förbättra befintlig miljö, hittar vi rätt Apple-produkter med tillhörande Apple-support och Apple-finansiering som passar dig och ditt företag.

Du får en personlig Apple-kontakt som hjälper dig med tips och råd samt skräddarsyr IT-lösningar anpassade efter ditt företags behov. Våra företagsrådgivare träffar dig gärna för ett personligt möte och du väljer vilken plats som passar dig bäst – hos dig, hos oss eller online.

Boka företagsmöte online

Du kan även använda nedan formulär för din företagsfråga.

Vi ser fram emot en kontakt från dig!

Komplett Apple-miljö för produktivitet och tillväxt

Vi tillhandahåller hela Apples ekosystem av produkter och tjänster för ditt företag så att dina anställda får en premiumupplevelse, vare sig de arbetar hemifrån, i fjällstugan eller på kontoret. Börja ett projekt på en Mac och slutför det på en iPad, använd dina iMac skärmar sida vid sida för att utöka arbetsytan eller använd din iPhone för att göra direkta uppdateringar på din Mac. Med Apple Watch som träningsvän kan dessutom hälsan på företaget förbättras.

Ta del av ett komplett Apple-sortiment

Finansiering och inbyten för ekonomi och miljö

Med våra tjänster för inbyten av gamla IT-enheter och finansiering av nya Apple-produkter får du en lösning som är bra för plånboken och miljön. Våra företagsrådgivare hjälper dig att värdera din gamla teknik, antingen om du kommer in till oss för en värdering eller om vi besöker dig och värderar din teknik på plats. Samtidigt kan vi presentera ett upplägg för att hyra eller leasa din Apple-miljö hos oss för en lönsam och enkel IT-lösning.

Läs mer om våra finansieringstjänster

Service och support på dina Apple-produkter

När ditt företag har problem med en Apple-enhet hjälper våra servicetekniker till med professionell service och reparation, alltid med originaldelar från Apple. Vi kan serva och laga dina anställdas iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch och hjälper till med allt från trasiga skärmar och byten av batterier till Apple-support som återställningar och uppsättning av specifika Apple-miljöer för ditt företag. Din rådgivare hjälper gärna ditt företag med ett serviceavtal.

Läs mer om vår auktoriserade service

Kontakta någon av våra företagsrådgivare

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.