Jobba på Appricot

Älskar du Apple-produkter och digitala hjälpmedel lika mycket som vi gör? Vill du leverera en utomordentlig kundupplevelse? Välkommen att bli en del av vårt expert-team!

Appricot är en Apple Premium Reseller och auktoriserade att erbjuda samtliga Apples produkter och tjänster. Vi är Apple-experter med ett stort teknikintresse, bland annat gillar vi att nörda ner oss i nya Apple-releaser. Hos oss finns en härlig gemenskap och energi med en stark vilja att hjälpa våra kunder med lösningar som passar just deras behov och drömmar.

Var finns Appricot?

Våra Appricot butiker finns på centrala adresser i Uppsala, Örebro, Åre och snart i Örnsköldsvik. I våra butiker samt i vår e-handel kan våra kunder uppleva en total premiumupplevelse. Vi erbjuder hela Apples sortiment samt tillbehör och produkter inom techlife och hemelektronik från andra premium märken.

Våra roller

En vanlig och viktig roll hos är Butikssäljare på heltid och deltid, en roll som lägger grunden för vår försäljning. Om du studerar och vill arbeta extra hos oss är även det en möjlighet att kombinera skola och arbete med att arbeta några arbetspass per månad.

En annan vanlig och viktig roll hos oss är Servicetekniker. Som Servicetekniker arbetar du med att reparera olika Apple-produkter, vilket bidrar till ett längre liv för våra produkter och som därmed bidrar till ökad hållbarhet vilket är viktigt för oss som värnar om miljön och en hållbar framtid.

Utöver våra roller i butik har vi ett litet gäng som arbetar på vårt huvudkontor i olika funktioner såsom ekonomi, retail management, It och marknad.

Vi är en relativt liten organisation i en spännande tillväxtfas där vi välkomnar nya idéer samt värdesätter en bred erfarenhet och engagemang. Du behöver vara nyfiken och ha ett driv, inte minst vara beredd på att ta tag i saker som ibland sträcker sig utanför dina huvudsakliga arbetsuppgifter. Så att vi som företag, team och individer ska utvecklas och komma framåt tillsammans.

Lediga tjänster

Åre
Butikssäljare
Gillar du episka upplevelser i fjällen och på jobbet kan vi ha drömjobbet för dig i Åre. Brinner du även för att göra det digitala livet och arbetet fräschare och enklare kan du vara den vi söker. Vi är nyfikna på dig som med energi vill erbjuda en premium upplevelse för privatpersoner och företag i Åre genom vårt kompletta utbud av Apple produkter, tillbehör, reparation och service. Du trivs med att hjälpa kunder hitta den perfekta lösningen för deras behov och du tycker nytta är viktigare än funktioner. Du har hög arbetsmoral och respekt för dina medmänniskor, har lätt för att tänka utanför boxen, samtidigt som vissa ramar skall hållas. Du drivs av att nå avslut och bygga långsiktiga relationer. Och självklart tycker du om Apple produkter!  Är detta du?

Hör av dig!

Tjänsten kan omfatta både deltid och visstid.
Skicka din ansökan till totte.klingstrom@appricot.se

Örnsköldsvik
Tekniker

Tycker du att det är något speciellt med Apples produkter? Att de är fantastiskt konstruerade och älskar känslan av att “ lyfta huven på en ferrari “ ? Är du noggrann och tycker om att fokusera på att få saker att fungera så bra det bara går? Att göra människor lyckliga för att du löst deras problem? Är du den dina vänner vänder sig till när det är något som inte fungerar som de ska hemma?
Känner du igen dig? Hör av dig!

Tjänsten omfattar heltid.

Skicka din ansökan till peder@appricot.se

Spontanansökan

Om det saknas en presentation av våra lediga tjänster, skicka gärna in en spontanansökan till oss på jobb@appricot.se. Berätta lite om dig själv och varför du tror du skulle passa hos oss.

Välkommen med din ansökan!