Om Appricot

Vi är din lokala Apple-återförsäljare i Sverige och ett engagerat gäng Apple-experter som vill göra vardagen lite enklare och smartare för dig som kund. Vi är ett nytt piggt bolag startat sommaren 2020, med lång erfarenhet av att sälja och serva Apples produkter och tjänster.

Vårt namn Appricot grundar sig i vår förkärlek för Apple samtidigt som vi är en förlängd och fristående del av Apple. Vi är vår egna frukt med en kärna i Apple blandat med god smak kring appar och andra smarta digitala hjälpmedel. Liksom aprikosen löser vi problem och ger energi i livet, och likt känslan med frukten är mötet med oss ”fresh and smooth”.

Dina lokala Apple-experter som Apple Premium Reseller

Vi är en Apple Premium Reseller och Apple Service Provider vilket innebär att våra auktoriserade och erfarna Apple-experter hjälper dig med allt från finansiering, service och support på dina Apple-produkter till inbyten av gamla enheter och rådgivning vid köp av nya. När du handlar hos oss kan du vara helt säker på att du får rätt produkt, rätt garantier samt att all service och reparationer sker med originaldelar. Hos oss hittar du en komplett Apple-miljö med iPhone, Mac, iPad, Apple Watch, Apple TV och de vanligaste tillbehören från Apple och andra premium leverantörer.

Vare sig du är privatperson eller företagare och behöver en dator eller surfplatta för hemmet eller arbetet kan du räkna med att våra Apple-experter hjälper dig att göra rätt val. Vill du få ut mer av din träning, mobil, hemmabio och musik hjälper vi dig dessutom med appar och produkter för en bättre upplevelse.

Vi är nyfikna och vårt engagerade team hjälper dig med skräddarsydda Apple-lösningar som passar just dina behov och ger dig en boost. Allt för att det digitala livet och jobbet ska bli lite fräschare och smidigare. Så att du lättare kan leva dina drömmar.

 

Om du vill få tips och råd hjälper våra Apple-experter dig gärna. Här kan du Boka möte.

Dina Apple-kompisar ser fram emot att serva dig online och i Uppsala, Örebro, Åre och Örnsköldsvik (senare 2021) i våra Appricot butiker